Suplimente alimentare

Atoprin, 30 capsule, Innergy

Brand: INNERGY
63,99 Lei

Pret / CPS: 63,99 Lei

Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Atoprin, 30 capsule, Innergy

7534243

Combinatie unica de tulpini probiotice patentate, selectate pentru capacitatea de modularea raspunsului imun in alergii.

Microbiota intestinala interactioneaza cu sistemul imun local GALT si moduleaza raspunsul imun. Sistemul imun de tip GALT este un tesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal si reprezinta aprox 70% din sistemul imun. Rinita alergica apare ca urmare a interactiunii dintre raspunsul imun mediat IgE si o retea complexa de celule, mediatori si cytokine. IgE este implicat in inflamatia alergica declansata de un dezechilibru intre raportul  celulelor Th1 si Th2 ale imunitatii. Studiile clinice au aratat ca Lactobacillus paracasei LP-33 si Lactobacillus paracasei GMNL-133 pot stimula raspunsul  imun Th1 si reduc sintezei IgE.

Beneficii:

Datele din literatura de specialitate sustin eficienta tulpinilor de Lactobacillus paracasei LP-33 si Lactobacillus paracasei GMNL-133 in:

  • Imbunatatirea calitatii vietii pacientilor cu rinita alergica
  • Suport in reducerea simptomelor oculare si nazale asociate rinitei alergice
  • Echilibrarea raspunsului imun prin imbunatatirea raportului Th2/ Th1

Compozitie: 1 capsula ATOPRIN® contine (minim) 2×109 UFC Lactobacillus paracasei LP-33, Lactobacillus paracasei GMNL-133 si 5mcg (200UI) vitamina D3.

Mod de administrare: Pentru copii si adulti cu varsta mai mare de 5 ani, 1 capsula/zi timp de minimum 30 de zile. Capsula se inghite cu o cantitate suficienta de apa.

Precautii: Pentru copii, continutul capsulei se poate dizolva in alimente si lichide la temperatura ambientala. Se administreaza cu precautie la pacientii imunocompromisi

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule vegetale.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.12.2021