Suplimente alimentare

Aspacardio Mix Omega 3 si Q10, 30 capsule, Terapia

Brand: TERAPIA
17,49 Lei

Pret / CPS: 0,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aspacardio Mix Omega 3 si Q10, 30 capsule, Terapia

7479538

Proprietati:

  • Ajuta la functionarea optima a inimii si vaselor de sange. Prin actiunile asupra colesterolului din sange, contribuie la reducerea proceselor aterogene;
  • In plus reduce tonusul crescut din peretii vaselor de sange;
  • Prin actiunile asupra metabolismului energetic, sustine producerea si utilizarea energiei in organism;
  • Prin stimularea sistemului imunitar intareste capacitatea de aparare a organismului;
  • Se recomanda adultilor cu valori crescute ale colesterolului, cu presiune sanguina crescuta, cu afecţiuni cardiovasculare sau cu risc de a dezvolta afecţiuni cardiovasculare şi a celor cu capacitate de aparare a organismului scazuta.

Compozitie: ubiochinona 100 mg, ulei de peste 500 mg, acid eicosapentaenoic (EPA) 90 mg, acid docosahexaenoic (DHA) 60 mg, licopen 10% 4 mg, seleniu 70 mcg.

Mod de administrare: doza recomandata este de 1 capsula de 1-2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi ,cu un pahar cu apa.

Precautii: A  nu se depasi doza zilnica recomandata!Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si nu intentioneaza sa previna , sa trateze sau sa vindece anumite afectiuni A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor .

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.06.2021