Suplimente alimentare

ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia

Brand: TERAPIA
48,99 Lei

Pret / PL: 1,17 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia

7507258

ArtroFlex ajuta la redarea mobilitatii articulatiilor. Contine condroitina si glucozamina care actioneaza impreuna pentru mentinerea unei bune functionari a cartilajelor articulare, vaselor de sange si tegumentelor si intarzie distrugerea cartilajului articular. Glucozamina este obtinuta din cochiliile scoicilor si carapacea crustaceelor. Durerile articulare pot aparea la orice varsta, foloseste ArtroFlex pentru prevenirea lor.

Indicatii: 

  • Intarzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o data cu inaintarea in varsta.
  • Reda mobilitatea articulatiilor.
  • Artroflex compus isi face simtite efectele dupa 3-4 saptamani de utilizare, dar acestea sunt durabile, pastrandu-se chiar si dupa incetarea utilizarii. Datorita continutului in condroitina, produsul contribuie la mentinerea functionalitatii si a integritatii structurale a intregului tesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sange.

Contraindicatii:

  • Deoarece nu exista studii privind administrarea glucozaminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alapteaza, produsul nu este recomandat acestora.
  • Glucozamina este un zahar aminat, ca atare diabeticii ar trebui sa-l utilizeze cu prudenta si sa-si controleze glicemia mai frecvent pe durata administrarii.
  • Glucozamina se obtine din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie sa consulte medicul inainte de a utilize Artroflex compus Condroitina are structura si activitate asemanatoare cu heparina, ca atare nu este recomandata persoanelor care se afla sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare: se administreaza cate un plic pe zi, in cure de 6 saptamani. Recomandat maxim 4 cure pe an.

Prezentare: 42 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.07.2021