Argint Coloidal Argimax, 50 ml, Aghoras

Brand: AGHORAS
39,53 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535456

ArgiMax este un argint coloidal ceva mai special. Introducerea sa pe piata a fost necesara din mai multe motive: mai intai (si cel mai important) deoarece in anumite situatii se impune utilizarea unui produs mult mai concentrat decat suspensiile uzuale pe baza de argint, iar apoi pentru ca adeseori suntem pusi in situatia de a calatori, pentru perioade indelungate si/sau departe de casa, caz in care poate fi dificil transportul unor cantitati ridicate de argint coloidal la concentratii normale.
Nu in ultimul rand insa, deja se comercializeaza argint coloidal cu diversi stabilizatori (care insa nu sunt mentionati pe etichete). Desi aceste produse sunt obtinute din concentrate destinate uzului tehnologic, ele permit obtinerea unor costuri de productie foarte scazute, ceea ce se reflecta si in pretul final al produsului. Prin acest produs, am urmarit sa venim in intampinarea persoanelor cu venituri modeste, cu un produs la care in acelasi timp sa fie mentionati stabilizatorii utilizati, dar totodata ei sa fie naturali (spre deosebire de polivinilpirolidona, citratul de sodiu sau acidul tanic, utilizati in mod curent in produsele stabilizate), si anume pectina din portocale.

Beneficii:

ArgiMax este deci un argint coloidal stabilizat, dar stabilizatorul utilizat este pectina (obtinuta din portocale), ceea ce il face mult mai compatibil cu biochimia organismului si, totodata, intensifica activitatea particulelor de argint (spre deosebire de argintul stabilizat cu polimeri), deoarece stabilizatorii de acest tip sunt foarte usor inlocuiti de proteine, enzime, ceea ce nu se petrece si in cazul polimerilor utilizati in mod curent. Este drept ca acest proces de fabricatie mareste semnificativ pretul de productie fata de cazul in care sunt utilizati stabilizatori sintetici si de aceea el nu se utilizeaza pe scara larga.

Culoarea acestui argint este brun roscat, insa acest fapt se poate vedea doar intr-o lumina intensa transmisa, astfel ca in lumina reflectata el pare negru. Aceasta culoare este specifica particulelor de argint cuprinse intre 2 si 10 nm, dimensiunea perfecta pentru activitate antivirala maxima si pentru o stabilitate excelenta la trecerea prin stomac.
Pectina il protejeaza intr-o masura mare fata de actiunea sucului gastric, el ajungand astfel extrem de usor in duoden. In cazul utilizarii acestui argint coloidal pe cale interna nu recomandam insa mentinerea sublinguala (inclusiv din cauza concentratiei ridicate, dar si din motive de gust), ci ingerarea directa, sub forma diluata, conform indicatiilor specificate in articolele corespondente care sunt deja sau urmeaza sa fie publicate.

Atat din motive legale, cat si din motive comerciale, acest argint coloidal va fi comercializat doar insotit de notificarea "pentru uz extern", desi in compozitia sa nu intra decat apa distilata, argint si pectina. Imposibilitatea notificarii sale ca supliment alimentar (deci pentru uz intern) deriva din restrictiile de notificare ale suplimentelor alimentare bazate pe substante minerale, care au intrat in vigoare in septembrie 2010.

Cu toate acestea, vom publica informatii privind si modul de utilizare in caz de uz intern, insa aceasta utilizare se realizeaza strict pe propria raspundere a consumatorului.
In testele realizate de catre noi pe un lot de peste 20 de persoane, toate fiind diagnosticate cu raceala sau gripa, o cantitate de 50 ml de Argimax a fost suficienta pentru a vindeca 99% din cazuri intr-un interval de 12-24 ore (in privinta eliminarii virusului). La persoanele care aveau deja puternic afectate caile respiratorii (10%), tusea remanenta nu a fost eliminata dupa ingerarea cantitatii respective. Mirosul si/sau gustul, in cazul persoanelor ale caror functii erau afectate, au revenit in circa 24 h. Intr-un singur caz (in testul respectiv), au fost necesari 100ml, utilizati pe parcursul a patru zile, pentru o restabilire deplina.

Mod de administrare:

Prin diluare, din 50 ml de Argimax se poate obtine 1 litru de argint coloidal de concentratie 50 ppm, sau 2,5 litri de concentratie 20ppm. Aceasta face ca ArgiMax sa fie nu doar cel mai eficient si versatil argint coloidal comercializat in acest moment in Romania, dar si cel mai ieftin.

Contraindicatii:

Atentie! Adeseori, chiar dupa vindecarea afectiunii virale propriu-zise, in functie de tulpina virala dar si de constitutia persoanei afectate, afectiunea poate sa continue prin persistenta tusei, cel mai adesea seaca, uneori chiar si timp de saptamani.
Recomandam insa ca, in cazul in care este necesara diluarea sa, aceasta sa se realizeze doar in momentul utilizarii, numai cu apa plata cat mai slab mineralizata (nu cu apa din reteaua de apa potabila) si doar in cantitatea necesara.

Forma de prezentare: Sticla 50ml