Apimag, 14 plicuri, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

22,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Apimag, 14 plicuri, Hyllan

7479533

Apimag este un adjuvant in tratamentul carentei de magneziu si/sau vitamina B6, ce poate aparea datorita aportului scazut de magneziu (prin alimentatie dezechilibrata, in timpul curelor de slabire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului indelungat cu diuretice (pierderi prin urina), tulburarilor digestive (diaree, sindrom de malabsorbtie, diabet zaharat).

Proprietati:

- Laptisorul de matca are rol nutritiv energetic si metabolic, stimulent si tonifiant, stimuleaza energia vitala, mareste vitalitatea in general, stimuleaza apetitul

- In anorexie, creste si mentine integritatea morfofunctionala a organismului, favori zeaza oxigenarea tesuturilor, ajuta in procesul de crestere si dezvoltare la copii, previne procesul de imbatranire prematura, este foarte util in perioada post operatorie si de convalescenta,

- In anemie, are efect regenerator pentru piele, in dermatite, eczeme, psoriazis, ajuta la cresterea si regenerarea parului (caderea si incaruntirea parului) si a unghiilor (unghii moi, friabile).

Ingrediente: Magneziu (lactat de magneziu 1250mg ) 300mg - 80% DZR, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 5mg - 357% DZR, laptisor de matca 10mg, vitamina C 100mg - 100% DZR.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea in cursul diminetii a unui plic pe zi, ca supliment alimentar in carentele de magneziu si vitamina B6, datorate unei alimentatii dezechilibrate, in efort fizic intens, alcoolism, cure de slabire, tratament inde- lungat cu diuretice, rezistenta scazuta la stress, insomnie, fragilitatea parului si a unghiilor.

Avertizari: Sarcina si alaptare: utilizarea magneziului in timpul sarcinii se va face numai in carentele de magneziu confirmate. Experienta clinica pe un numar de sarcini suficient de mare nu a relevat efecte mutagene sau feto-toxice ale magneziului. Datorita trecerii in laptele matern, se va evita utilizarea magneziului in timpul alaptarii.

Forma de prezentare: Cutie cu 14 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021