Aparat de aerosoli cu compresor pentru copii, design Turbo Car, Dr. Frei

Mama si copilul

In stoc
259,00 Lei
Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aparat de aerosoli cu compresor pentru copii, design Turbo Car, Dr. Frei

7523202

Aparat de aerosoli (nebulizator) Dr. Frei Turbo-Car cu compresor, si posibilitate de reglare a vitezei de pulverizare si a dimensiunii particulelor. Se foloseste in caz de: boli respiratorii acute, boli pulmonare obstructive, procese inflamatorii cronice ale cailor respiratorii, cum ar fi bronsita cronica, astmul bronsic (inclusiv cazuri cronice si instabile, precum si acutizarea astmului bronsic), faringita cronica, infectii ale cailor respiratorii, dereglarea calitatii secretiilor si secretia in bronhii, diverse tipuri de tuse.

Medicamentul se nebulizeaza cu ajutorul compesorului, dispersandu-se in particule de 3 – 6 μm ajustabil, care prin inhalare ajung pe toate suprafetele sistemului respirator. Schimbarea dimensiuinii are efect diferit asupra livrarii aeriene a particulelor in caile respiratorii de sus, sau cele de jos. Dr. Frei Turbo-Car e un nebulizator cu design specializat si prietenos copiilor si va fi un tratament vesel si jucaus. Tratament medical eficient, posibilitatea de a nebuliza medicamente antibacteriene si hormonale.

Dimensiunea particulelor: 3 – 6 μm cu ajustare.

Viteza de pulverizare:  de la 0,2 pana la 0,4 ml/min (posibilitate de reglare).

Capacitate recipient pentru substante medicamentoase: 2 – 12 ml.

Periodicitatea utilizarii: 30 de minute - ON/30 de minute - OFF.

Design compact, nivel redus de zgomot ~ 55 dB, usor si igienic in functionare. Accesorii: masca faciala pentru adulti si copii, piesa de gura, piesa nazala si filtre de rezerva.

Dimensiuni: 230×165×140 mm

Greutate:  400 g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2023