Apa de mare isotonica sterila, 5ml x 30 flacoane, Tonimer Lab

Suplimente alimentare

In stoc
35,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Apa de mare isotonica sterila, 5ml x 30 flacoane, Tonimer Lab

652356159

Apa de mare, solutie isotonica sterila, este potrivita pentru indepartarea si fluidificarea mucusului din fosele nazale, precum si secretiilor oculare, in cazul sugarilor si copiilor

Proprietati:

- Fiecare fiola contine 5ml 0,9% solutie salina si poate fi utilizata ca picaturi pentru nas pentru nou-nascuti, picaturi pentru ochi, si pentru terapia cu nebulizare.

- Are un continut mic de sodiu si un pH usor alcalin, fiind indicata in mod particular pentru a indeparta si fluidifica mucusul in fosele nazale ale sugarilor si copiilor in cazuri de uscaciune si raceala.

- Poate fi, de asemenea, utilizata pentru a indeparta secretiile oculare in cazul copiilor sau pentru instilare in ochi, in caz de roseata, iritatie sau durere, datorate factorilor de mediu. Totodata, este ideala pentru aerosoli.

Compozitie: Apa de mare, solutie isotonica sterila, bogata in oligoelemente si saruri minerale. Fara conservanti.

Mod de utilizare:

- Utilizati jumatate din continutul unui flacon in fiecare nara, in caz de necesitate, cel putin o data pe zi, timp de 15 zile sau in conformitate cu sfatul medicului.

- In cazul instilarii in ochi, utilizati la nevoie, cel putin o data pe zi, timp de 15 zile sau in conformitate cu sfatul medicului.

- In cazul administrarii prin aerosoli, utilizati o data sau de doua ori pe zi, timp de 15 zile sau in conformitate cu sfatul medicului.

- Produsul poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 flacoane unidoza x 5 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.01.2023