Frumusete si ingrijire

Apa de gura Anti Caries Professional, 400ml, Elmex

Brand: ELMEX
22,99 Lei

Pret / BUC: 22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Apa de gura Anti Caries Professional, 400ml, Elmex

7534302

Apa de gura Elmex Caries Protection este testata clinic si dezvoltata special pentru a proteja dintii impotriva cariilor. Aceasta sprijina remineralizarea partilor deteriorate ale smaltului si improspateaza respiratia urat mirositoare. Are o formula extrem de eficienta, cu aminofluorura, care formeaza un strat protector impotriva cariilor. In plus, aceasta protejeaza suprafetele greu accesibile si care pot fi mai susceptibile cariilor. Nu contine alcool sau coloranti.

Ingrediente: Olaflur (amino-fluorura) si fluorura de sodiu (250 ppm F).

Mod de utilizare: Dupa periaj, clatiti dintii cu 10ml produs, timp de 30 secunde, apoi scuipati. Pentru un dozaj optim, presati usor flaconul pentru a umple masura de 10ml din capac. Excesul de produs va curge inapoi in flacon. Nu inghititi, nu clatiti ulterior cu apa.

Recomandari: Produsul este recomandat adulti si copiilor cu varsta mai mare de 7 ani (din momentul in care copiii scuipa corect apa de gura).

Forma de prezentare: Flacon de 400ml 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022