Suplimente alimentare

Antistres N140, 60 capsule, Fares

Brand: FARES
35,49 Lei

Pret / BUC: 35,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Antistres N140, 60 capsule, Fares

17538055

Sustine capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari. Contribuie la calmarea stresului psihic si la imbunatatirea dispozitiei in conditiile unui stil de viata solicitant.

Ingrediente: Extract uscat de Griffonia simplicifolia standardizat in min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg; Radacina de ginseng (Ginseng radix); Sunatoare (Hyperici herba); Passiflora (Passiflorae herba) 78 mg; Maghiran (Majoranae herba); Ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum); Ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum); Ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum); Ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Mod de utilizare:

Copii 10-16 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, intre mese*.

Copii peste 16 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese*.

A nu se administra mai tarziu de ora 20.

Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 2 luni sau la nevoie. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

*intre mese inseamna ca administrarea sa nu fie asociata cu alimentatia, de aceea este optim sa se faca la distanta de minim o ora fata de ultima masa, si o ora fata de masa urmatoare. Aceasta presupune ca produsul se poate administra dimineata, cu minim o ora inainte de masa, iar seara la minim o ora dupa masa.

Recomandari:

Pentru o mai buna adaptare la stres si obtinerea unei stari de calm si relaxare se pot face cure alternative de cate 3 luni cu capsule Antistres -N140 si capsule Confort emotional N135. Pe parcursul curei puteti asocia ceai Relaxant, ceai Antistres, sau ceai Tonic nervos -N134.

In cazul unor suprasolicitari de durata puteti asocia la capsule Antistres -N140 capsule B Complex vitamine naturale -F172.

Atentionari: Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt Insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptulul ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Forma de prezentare: 60 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.04.2021