Alvityl Defenses + vitamina D sirop fara zahar, 150ml, Urgo

Suplimente alimentare

Stoc epuizat

23.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Formula Alvityl Defenses combina 4 ingrediente active: extract fluid de propolis si de Echinacea si vitaminele C si D, care sustin functionarea normala a sistemului imunitar.

Alvityl Defenses poate fi folosit preventiv de persoanele cu sistemul imunitar slabit, dar si de catre acele persoane care prezinta manifestari ale unor afectiuni din sfera ORL, in episoade repetate. Concomitent unui tratament medicamentos, poate ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Se recomanda incepand cu varsta de un an, in cure de 3 saptamani, cu posibilitatea de prelungire daca este necesar.

Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic, efectuat pe mai mult de 300 copii, a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita asocierii celor trei ingrediente (Propolis, Echinacea si Vitamina C), frecventa imbolnavirilor la copii scade de doua ori, iar recuperarea este de doua ori mai rapida.

Mod de utilizare:
- Copii cu varsta intre 1 si 6 ani: cate 1 lingurita dozatoare (5ml), de 2 ori pe zi
- Copii cu varsta de peste 6 ani: cate 2 lingurite dozatoare (10ml), de 2 ori pe zi
- Adolescenti (cu varste de peste 12 ani) si adulti: cate 3 lingurite dozatoare (15ml), de 2 ori pe zi

Ingrediente:

Stabilizator: sorbitol; sirop de glucoza; extract fluid din parti aeriene Echinacea purpurea; extract fluid de propolis; Vitamina C/acid ascorbic, extract fluid din radacini de Echinacea angustifolia; corector de aciditate:acid citric anhidru; potentiatori de arome tutti frutti (triacetat de gliceril, alfa tocoferol) portocale;Vitamina D/colecalciferol (zaharoza, amidon din proumb, acizi grasi cu catena medie, dl-alfa tocoferol).

Forma de prezentare: 150ml

Data ultimei actualizari 10.10.2020