Alle crema, 35 g, Fiterman

Medicamente fara reteta

In stoc

13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509908

Ce este Alle crema si pentru ce se utilizeaza

Alle crema este un medicament care face parte din grupa farmacoterapeutica: medicatie
antivaricoasa, topice cu heparina sau heparinoizi, combinatii.

Alle crema este indicat in:
- tratamentul bolilor venoase cronice (tromboflebite, tromboze superficiale) si al complicatiilor
inflamatorii ale acestora precum si al bolilor inflamatorii acute venoase (flebite superficiale);
- profilaxia flebitelor;
- tratamentul leziunilor post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi insotite de revarsat sanguin si edem local (luxatii, entorse, contuzii, intinderi musculare, afectiuni meniscale, tenosinovite, contracturi, hematoame).

Cum sa utilizati Alle crema

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm, la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g crema de 1-3 ori pe zi, dupa care se maseaza usor.
In cazul tratamentului afectiunilor venoase, nu este recomandata masarea zonei, ci aplicarea unui pansament ocluziv peste zona pe care a fost aplicata crema.
Durata tratamentului depinde de efectul terapeutic. Daca dupa 2 saptamani de tratament nu se observa ameliorarea simptomelor sau acestea se agraveaza, diagnosticul si tratamentul trebuie reevaluate.

Daca ati utilizat mai mult Alle crema decat trebuie, zona pe care a fost aplicata trebuie spalata cu sapun si apa calda din abundenta.

Daca ati omis o aplicare a Alle crema, continuati tratamentul asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Alle crema poate determina reactii adverse tipice antiinflamatoarelor nesteroidiene, heparinei si mentolului. Reactiile adverse pot fi locale, precum eritem sau iritatie cutanata dar si sistemice, in cazul in care exista conditii care cresc absorbtia sistemica, precum cefalee, ameteli, tinitus, vertij, tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, durere epigastrica, diaree), hemoragii si ulceratii gastrice, reactii de hipersensibilitate cu manifestari cutanate, respiratorii (astm bronsic) sau generalizate (reactii anafilactice), somnolenta, confuzie mentala, depresie, halucinatii, exacerbarea manifestarilor epileptice sau parkinsoniene, convulsii, rareori leucopenie, trombocitopenie, anemie, hematurie, hipertensiune arteriala si hiperglicemie si, foarte rar, hepatita grava insotita de icter, neuropatie periferica si tulburari vizuale si auditive.

Forma de prezentare:

Tub cu 35 g crema