Alle crema, 35g, Fiterman

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

21,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Alle crema, 35g, Fiterman

7509908

Cream Alle este eficienta in tratamentul afectiunilor de natura venoasa.

Beneficii:

  • Actiune sinergica antiinflamatoare, analgezica, antitrombotica si antiedematoasa foarte benefica in afectiunile inflamatorii de natura venoasa sau musculo-scheletica, datorata asocierii diclofenacului sodic cu heparina sodica;
  • Absorbtie rapida a substantelor active, potentata de actiunea mentolului din compozitie;
  • Forma farmaceutica de crema permite administrarea topica insotita de masaj, mai ales pentru afectiunile subacute sau cronice.

Ingrediente pentru 1 gram crema: diclofenac sodic 10 mg si heparina sodica 250 UI, levomentol, alcool cetostearilic emulgator tip A, parafina lichida, octildodecanol, glicerol, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata.

Mod de utilizare: pe pielea zonei dureroase (pe o lungime de aproximativ 5 cm la nivelul zonei lezate) se aplica 2-3 g de crema de 1-3 ori pe zi si se maseaza usor. In cazul tratamentului afectiunilor venoase, nu este recomandata masarea zonei ci aplicarea unui pansament oclusiv peste zona pe care a fost aplicata crema. Durata tratamentului depinde de recomandarile medicului si de efectul terapeutic obtinut.

Recomandari:

  • A se citi prospectul inainte de utilizare.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
  • A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
  • A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Reactii adverse posibile: ca toate medicamentele, acest medicament poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Alle crema poate determina reactii adverse tipice antiinflamatoarelor nesteroidiene, heparinei si mentolului. Reactiile adverse pot fi locale, precum eritem sau iritatie cutanata dar si sistemice, in cazul in care exista conditii care cresc absorbtia sistemica, precum cefalee, ameteli, tinitus, vertij, tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, durere epigastrica, diaree), hemoragii si ulceratii gastrice, reactii de hipersensibilitate cu manifestari cutanate, respiratorii (astm bronsic) sau generalizate (reactii anafilactice), somnolenta, confuzie mentala, depresie, halucinatii, exacerbarea manifestarilor epileptice sau parkinsoniene, convulsii, rareori leucopenie, trombocitopenie, anemie, hematurie, hipertensiune arteriala si hiperglicemie si, foarte rar, hepatita grava insotita de icter, neuropatie periferica si tulburari vizuale si auditive.

Mod de prezentare: tub cu 35g crema.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021