Medicamente fara reteta

Advil Ultra 200mg, 10 capsule moi, GSK

Brand: ADVIL
15,49 Lei

Pret / CPS: 1,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Advil Ultra 200mg, 10 capsule moi, GSK

652374896

Advil Ultra apartine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (cunoscute ca AINS) si sunt folosite pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si febra. Datorita formei capsulelor moi substanta activa este absorbita de organism de1,25-2,5 ori mai repede decat in cazul tabletelor. Pentru ameliorarea durerii de intensitate redusa si moderata, durerilor osteoarticulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse), durerilor de spate, cefaleei, migrenei (tratament si profilaxie), algiilor dentare, dismenoreei, febrei si pentru ameliorarea simptomelor racelii si gripei.

Compozitie: Substanta activa este ibuprofenul. Fiecare capsula contine ibuprofen 400 mg.

Mod de administrare:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti, varstnici si adolescenti cu varsta peste 12 ani: 1 capsula moale Advil Ultra (200 mg) de pana la trei ori pe zi, dupa cum este nevoie. Urmatoarea doza nu trebuie luata la mai putin de 4-6 ore.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Contraindicatii:

Nu utilizati Advil Ultra daca:
- sunteti alergic (hipersensibil) la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale Advil Ultra;
- aveti hipersensibilitate la acid acetilsalicilic si la alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene
(AINS).

Precautii:

Inainte sa utilizati Advil Ultra, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Sarcina:

Medicamentul nu este recomandat in timpul sarcinii, in special in primele 3 luni.
Este contraindicat in timpul ultimelor 4 luni de sarcina.

Alaptarea:

Adresati-va medicului inainte de a utiliza Advil Ultra Forte in timpul alaptarii. Daca alaptati nu trebuie sa utilizati Advil Ultra Forte.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Din cauza reactiilor adverse pe care le poate produce la nivelul sistemului nervos central (de exemplu, tulburari de vedere, ameteli, durere de cap), ibuprofenul poate influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Atentionare:

Cititi cu atentie si in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Forma de prezentare: o cutie cu 10 capsule moi.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.01.2023