Adrehyll pentru copii, 10 plicuri, Hyllan

Mama si copilul

Brand: HYLLAN
In stoc
21,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Adrehyll pentru copii, 10 plicuri, Hyllan

7500408

Adrehyll este un produs recomandat copiilor de la varsta de 6 luni sau odata cu diversificarea alimentatiei (dar nu mai devreme de 4 luni). Gustul sarurilor de rehidratare este bun si nu pune probleme de administrare la copii. Produsul nu contine conservanti si coloranti.

Proprietati:

- Este util in tratamentul diareei acute infectioase si a diareei severe.

- Adjuvant in tratamentul cu antibiotice, pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale si pentru cresterea eficientei tratamentului;

- Normalizarea scaunelor diareice si corecteaza starile de deshidratare prin substituirea pierderii de saruri in diareea acuta infectioasa.

Ingrediente: Antidiareic (Saccharomyces boulardii), saruri de rehidratare (clorura de sodiu, clorura de potasiu, citrat de sodiu, acid citric).

Mod de administrare:

- Antidiareic: 1-2 plicuri pe zi (sau conform sfatului medicului ori al farmacistului). Se dizolva intr-un pahar cu ceai sau apa la temperatura camerei.

- Saruri de rehidratare: solutia obtinuta dupa dizolvarea a 1-2 plicuri cu saruri de rehidratare in 250 - 500 ml apa potabila sau ceai (in functie de greutatea copilului) se administreaza in decurs de 4 ore.

Forma de prezentare: Cutie cu 5 plicuri cu antidiareic, 5 plicuri cu saruri de rehidratare

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021