Suplimente alimentare

Adrehyll pentru adulti, 10 plicuri, Hyllan Pharma

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

28,49 Lei

Pret / PLIC: 2,85 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Adrehyll pentru adulti, 10 plicuri, Hyllan Pharma

7506031

Adrehyll este un supliment alimentar inovator ce combina efectele drojdiei Saccharomyces boulardii cu cele ale diosmectitei, un silicat natural de aluminiu si magneziu, folosit ca absorbant intestinal.

Beneficii:

  • Diosmectita are o putere mare de acoperire a mucoasei intestinale. Sporeste calitatea si cantitatea de mucus intestinal, reducand hipersensibilitatea intestinala. Structura sa specifica ii confera atat proprietati de incetinire a tranzitului intestinal, cat si de absorbtie a gazelor intestinale, diosmectita fiind astfel utila persoanelor cu un tranzit intestinal accelerat.
  • Saccharomyces boulardii este o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastrice si intestinale, a antibioticelor si a sulfamidelor. Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B: B1, B2, B3, B5 si B6.

Ingrediente: Diosmectita si 2,5 miliarde culturi viabile Saccharomyces boulardi.

Mod de utilizare: 2-3 plicuri pe zi (in functie de severitatea diareei). Fiecare plic se dizolva in 150 ml de apa.

Forma de prezentare: 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021