Frumusete si ingrijire

Pachet Sampon 200ml + Lotiune 100ml + Capsule 60 comprimate Novophane, ACM

Brand: ACM
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pachet Sampon 200ml + Lotiune 100ml + Capsule 60 comprimate Novophane, ACM

652359714

Un pachet special conceput pentru parul fragil, tern, lipsit de stralucire.

1. Tratament pentru unghii si par Novophane, 60 comprimate, ACM

Novophane capsule se recomanda in tratamentul alopeciei, modificarea calitatii parului si probleme de fragilitate ale unghiilor. Este un supliment nutritiv cu o formula optima de aminoacizi sulfurati, minerale si vitamine pentru rezultate eficiente in problemele de crestere si calitate ale parului si unghiilor.

Mod de utilizare: Capsulele Novophane trebuie administrate cate 2 pe zi, timp de minim 2-3 luni. Ambele capsule se administreaza la o singura masa, pentru o mai buna absorbtie.

Recomandari: Tratamentul se poate administra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: 60 de capsule, pentru o luna de tratament.

2. Lotiune tratament impotriva caderii parului Novophane, 100ml, ACM

Lotiunea Novophane a fost conceput pentru a stimula regenerarea foliculului pilosebaceu. Combinatia sa de ingrediente active (Vit. C, E, B5, B6, PP, H, uleiuri esentiale) permite un efect sinergic asupra parului, oprind caderea parului si imbunatatind viteza de crestere a acestuia.

Mod de utilizare: Novophane lotiune se aplica o data pe zi, direct pe scalp, masand succesiv. Se lasa sa se usuce, fara a se clati. Este o lotiune bifazica si de aceea trebuie agitata inainte de folosire.

Recomandari:

Pentru rezultate optime se foloseste minim 6 saptamani.

Se poate utiliza de catre femei insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: 100ml

3. Sampon energizant pentru par fragil cu 6 vitamine Novophane, 200ml, ACM

Un sampon special conceput pentru parul fragil, tern, lipsit de stralucire. O combinatie de agenti de curatare fini, de origine vegetala, pentru o spalare delicata, cu agenti balsamici cationici naturali pentru un par mai frumos, usor de descurcat, fara efect cumulativ. O combinatie de 6 vitamine pentru stimularea circulatiei sangelui, pentru Cresterea si fortifierea parului, hidratand si oferind protectie antioxidanta.

Mod de utilizare: Novophane sampon energizant se aplica pe parul ud, se spumeaza prin masarea usoara a scalpului si apoi se clateste bine.

Forma de prezentare: 200ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.10.2022