Mama si copilul

Absorbante pentru lehuzie Bio, 10 bucati, Natracare

24,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Absorbante pentru lehuzie Bio, 10 bucati, Natracare

652368806

Speciale pentru proaspetele mamici, aceste absorbante lungi si mai groase sunt destinate ingrijirii postnatale. Materiale neutre, strat supermoale, fara parfum, fara plastic, fara albire cu clor.

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci ""asa zise naturale"", folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor.

Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi.

In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului.

Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION.

Beneficii:

  • Sunt in totalitate fara clor - inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena;
  • Nu sunt testate pe animale;
  • Sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%);
  • Nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Compozitie:

Absorbantul: Bumbac certificat organic, pulpa de celuloza certificata ecologic, amidon de porumb, lipici non-toxic.

Ambalaj: Carton reciclat printat cu cerneala pe baza de plante.

Forma de prezentare: 10 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.08.2022