ABONAMENT CADOU DE CONSILIERE MEDICALA

Detalii  despre abonamentul de Consiliere Medicala Telefonica


Prin consiliere medicala telefonica, oferita de SanoPass, ai posibilitatea de a apela la orice ora un medic specialist, ori de cate ori ai nevoie. Sunt peste 40 de medici online, non-stop, pregatiti sa preia apelul tau.


Ai la dispozitie 21 de specialitati medicale de la care poti obtine informatii, sfaturi, consultatii sau retete: Boli Infectioase, Cardiologie, Diabet, Boli Metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Kinetoterapie, Medicina de Familie, Medicina Generala, Medicina Interna, Nutritie, Obstetrica-Ginecologie, ORL, Pediatrie, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrica, Psihoterapie, Recuperare Medicala, Reumatologie, Stomatologie, Urologie.

Termen de valabilitate al abonamentului oferit CADOU de Dr.Max

Abonamentul are o valabilitate de 6 luni de zile, din momentul activarii codului unic primit prin SMS.

 

Termen de valabilitate al codului unic primit prin SMS din partea Dr.Max

Abonamentul oferit CADOU din partea Dr.Max, trebuie sa il activezi pana pe data de 10 martie.

 

Cum activezi abonamentul primit

In cele din urma, pentru a te bucura de consilierea medicala telefonica, tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia gratuita SanoPass.

Aplicatia SanoPass este disponibila:

Despre SANOPASS

SanoPass este platforma care digitalizeaza, conecteaza și individualizeaza toate serviciile de preventie medicala SanoPass, concept unic in Europa.

Astfel, beneficiarii sai au access la peste 850 de ​clinici partenere​, isi pot face programari, direct din aplicatie, in maximum 48 de ore, la una dintre clinicile din apropierea locuintei lor si au acces nelimitat la consiliere medicala telefonica prin Telios Care, prima companie de consiliere medicala telefonica din Romania. 

Platforma SanoPass a fost creata cu scopul de a promova un stil de viata sanatos si de a facilita accesul beneficiarilor atat la servicii de preventie medicala, cat si la servicii de sport si nutritie.

 

Relatii cu clientii

Daca intampini dificultati tehnice la activarea abonamentului sau vrei sa afli mai multe detalii despre beneficiile abonamentului tau, poti contacta echipa SanoPass la numarul de telefon 40 374 902 020 sau pe e-mail, la adresa office@sanopass.ro.