Snup spray nazal 1%, 15 ml, Stada

Medicamente fara reteta

Brand: STADA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Snup spray nazal 1%, 15 ml, Stada

7533094

Pentru utilizarea la copii cu varsta intre 2 si 6 ani.

Clorhidrat de xilometazolina.

1 ml de spray nazalsolutie contine clorhidrat de xilometazolina 1 mg. Fiecare pulverizare (aproximativ 0,09 ml solutie) contine clorhidrat de xilometazolina 0,045 mg.

Excipienti:
Dihidrogenofosfat de potasiu
Apa de mare purificata
Apa purificata

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
La copiii cu varsta intre 2 si 6 ani, atunci cand este necesar, se administreaza 1 puf de spray nazal in fiecare nara, de pana la de trei ori pe zi.
Scoateti capacul din plastic de pe picurator. La prima administrare, pulverizati cel putin cinci pufuri in aer, pana cand se obtine o ceata de solutie pulverizata consistenta. Pentru toate administrarile ulterioare, sprayul nazal este gata pentru a fi utilizat la prima pulverizare.

Precautii:

Nu depasiti doza si durata tratamentului recomandate.

Forma de prezentare:
10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.