Silimarina Forte, 30 capsule, Polisano

Suplimente alimentare

In stoc
17,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Silimarina Forte, 30 capsule, Polisano

7525338

Descriere:

Silimarina Forte 150 mg comprimate conţine substanţe bioactive naturale care ajuta la intreţinerea, protejarea, recuperarea sau chiar accelerarea recuperarii funcţiilor ficatului.

Silimarina Forte 150 mg comprimate este recomandat persoanelor cu probleme de funcţionare ale ficatului, persoanelor care lucreaza in medii toxice sau care prezinta sensibilitate crescuta la substanţe chimice, precum şi celor care urmeaza un tratament cu substanţe cu potenţial toxic hepatic.

Silimarina este un flavonoid natural extras din fructe de Silybum Marianum, care conţine silibina. Silibina produce hepatocite noi ajutand astfel la regenerarea ficatului.

Mod de utilizare:

Porţia zilnica recomandata pentru adulţi: cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, minimum 3 luni.

Utilizarea produsului poate fi repetata, dupa o pauza de 1-2 saptamani.

Ingrediente active/comprimat:

187,50 mg extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu minimum 80% conţinut in silimarina* *echivalent cu 150 mg silimarina, exprimata ca silibina.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021