Suplimente alimentare

Silimarina Forte, 30 capsule, Polisano

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

11,99 Lei

Pret / CPR: 0,40 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Silimarina Forte, 30 capsule, Polisano

7525338

Silimarina Forte 150 mg comprimate contine substante bioactive naturale care ajuta la intretinerea, protejarea, recuperarea sau chiar accelerarea recuperarii functiilor ficatului.

Silimarina Forte 150 mg comprimate este recomandat persoanelor cu probleme de functionare ale ficatului, persoanelor care lucreaza in medii toxice sau care prezinta sensibilitate crescuta la substante chimice, precum si celor care urmeaza un tratament cu substante cu potential toxic hepatic.

Silimarina este un flavonoid natural extras din fructe de Silybum Marianum, care contine silibina. Silibina produce hepatocite noi ajutand astfel la regenerarea ficatului.

Ingrediente active/comprimat: 187,50 mg extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu minimum 80% continut in silimarina* *echivalent cu 150 mg silimarina, exprimata ca silibina.

Mod de utilizare:

Portia zilnica recomandata pentru adulti: cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, minimum 3 luni.

Utilizarea produsului poate fi repetata, dupa o pauza de 1-2 saptamani.

Forma de prezentare: 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022