Piure din ovaz organic +6 luni, 250g, Holle Baby Food

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

12,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Piure din ovaz organic +6 luni, 250g, Holle Baby Food

652360170

Preparatul special al lui Holle ascunde un terci divin facut cu faina de ovaz organic. Se poate administra dupa varsta de 6 luni.

Ingrediente: Faina integrala de ovaz*, Tiamina (*din agricultura bio-dinamica).

Contine gluten.

Fara adaos de zahar.

Mod de preparare:

  • Preparare standard: preparati aproximativ 170 ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut ( 50°C) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite ( aproximativ 18 g) de piure din ovaz. Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C.
  • Preparare cu lapte matern: amestecati 5 lingurite de piure din ovaz cu 130 ml lapte matern. Pentru a pastra valorile nutritionale ale laptelui matern, nu il incalziti peste 40°C. Laptele matern contine enzime care lichefiaza piureul. Acest fenomen nu afecteaza calitatea mesei.
  • Preparare cu lapte proaspat: (conform recomandarilor Europene) fierbeti 100 ml de apa impreuna cu 100 ml lapte integral si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 lingurite de piure din ovaz (aproximativ 25g). Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C.
  • Preparare fara lapte: fierbeti 200ml de apa si apoi lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Adaugati 25g piure de ovaz (5 lingurite) si amestecati cu o lingurita de ulei pentru copii pana ajungeti la consistenta dorita.
  • Preparare fara lapte cu fructe sau legume: amestecati 20g (4 lingurite) de piure din ovaz cu 100g piure din borcanel sau 100g piure proaspat de fructe si adaugati o lingurita de ulei pentru copii. Alternativ, folositi 160g de piure pe baza de legume din borcanel si adaugati 2 lingurite de ulei pentru copii.

Forma de prezentare: Cutie de 250g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.12.2021