Pastele integrale, fie ca vorbim despre paste din ovaz, paste din grau sau secara, aduc mari beneficii organismului datorita continutul mare de fibre si indicelui glicemic scazut, in comparatie cu traditionalele paste fainoase.
Ingrediente:
- Faina integrala din grau dur* (*ingredient provenit din agricultura ecologica).
- Informatii nutritionale/100g: Energie (356kcal / 1506kj), Grasimi (2.2g din care grasimi saturate: 0.4g), Carbohidrati (67.7g din care zaharuri: 3.4g), Proteine (12.5g), Fibre (8.3g), Sare (<0.01g).
- Informatii alergenice: produsul contine gluten si poate contine urme de ou sau de soia.
Mod de consum: Se recomanda a se consuma dupa ce au fost fierte aproximativ 11-13 minute.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 250g