Pachet Balsam Atoderm Intensive 500ml + Gel spumant Atoderm Intensive 1000ml, Bioderma

Frumusete si ingrijire

In stoc

96.976 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Atoderm Intensive Balsam este imbogatit cu agenti calmanti si purifianti, calmeaza imediat inflamatia. Atoderm Intensive Balsam restaureaza durabil bariera cutanata gratie complexului exclusiv Lipigenium format din acizi grasi esentiali si biolipide prezente in mod natural in piele.
Complexul brevetat Skin Barrier Therapy limiteaza adeziunea si proliferarea Stafilococului Auriu, precum si penetrarea alergenilor, factori importanti in agravarea dermatitei atopice.

Mod de folosire:
Aplicati o data sau de doua ori pe zi - 7 zile pe saptamana.
Poate fi folosit in combinatie sau ca tratament post dermo-corticoizi.
Aplicati Atoderm Intensive Balsam pe fata si corp pe pielea curatata in prealabil cu Atoderm Intensive Gel Spumant si uscati delicat.

Forma de prezentare: 500 ml

Gel spumant Atoderm Intensive este formulat cu ingredienti activi purifianti si vitamina PP, Atoderm Intensive gel spumant combate proliferarea microoganismelor responsabile de agravarea uscaciunii cutanate.
Este indicat pentru pielea foarte uscata si sensibila, atopica, deoarece curata delicat si calmeaza senzatiile de disconfort si iritare. De asemenea, protejeaza de uscaciune cutanata si respecta echilibrul pielii si garanteaza o toleranta excelenta.

Caracteristici:
Fara parfum, parabeni, sapun. Formula hipoalergenica.

Forma de prezentare: 1000 ml

Data ultimei actualizari 08.10.2020