Germ Clean (sinergie de argint, cupru si aur coloidal) cu atomizor 50 ppm, 480ml, Alchemy

Tehnico-Medicale

Brand: ALCHEMY
In stoc
48,66 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Germ Clean (sinergie de argint, cupru si aur coloidal) cu atomizor 50 ppm, 480ml, Alchemy

17535495

Germ Clean - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, aur, cu o concentratie ridicata de argint si cupru.

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a manifesta efecte antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare puternice.

Efectele antibacteriene si antivirale ale argintului, sunt complementate de catre efectele antibacteriene si antifungice ale cuprului.

Totodata, aurul coloidal, prezent intr-o cantitate redusa in acest amestec, de doar 1-2ppm, coordoneaza sinergia acestor elemente.

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,99%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic  in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, si nu din substante chimice.

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului coloidal si a cuprului coloidal. Ea poate fi observata direct prin flacon, datorita transparentei sale.

Siguranta si depozitare:

Produsul contine aur, cupru, argint si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara.

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.

Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic

Daca produsul s-a depus in totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat in mod eficient.

Reactii adverse:

Persoanele alergice la metale precum cuprul sau argintul, este bine sa nu utilizeze acest produs. Datorita prezentei cuprului, persoanele afectate de maladia Wilson sau care sufera de hematocromatoza trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta.

Mod de utilizare:

Se pulverizeaza dupa necesitati, si se lasa sa actioneze 10-15 minute. Atunci cand se pulverizeaza pe obiecte, in special de culoare deschisa, este bine ca acestea sa fie sterse cu o carpa uscata, dupa 15-30 minute de la pulverizare, sau dupa uscare.

Poate fi utilizat in siguranta si pentru pulverizarea pe alimente, inainte de stocarea in frigider.

Forma de prezentare: Flacon 480ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021