Dr.Max Masca medicala sterila, 5 bucati

Tehnico-Medicale

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara oricare 3 produse marca proprie Dr.Max si platesti doar 2. Produsul oferit gratuit este cel cu pretul cel mai mic.
In stoc
4,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652364626

Masti de unica folosinta, sterila, neiritanta, cu 3 pliuri, 3 straturi, culoare albastra.

Proprietati:

- Masca acopera eficient nasul si gura, avand tija metalica pentru nas si benzi elastice comode si rezistente pentru prinderea de urechi (rezistenta la rupere a marginii mastii si imbinarea dintre marginea mastii si masca in sine indeplineste cerinta de calitate testata).

- Datorita celor 3 pliuri, se adapteaza perfect pe forma fetei, in acelasi timp asigurand si un grad de confort in utilizare.

- Mastile medicale sterile de unica folosinta Dr.Max sunt dispozitive medicale clasa I, tip IIR, avizate de ANMDMR, de o calitate superioara, testate conform standard EN 14683:2019 +AC:2019.

- Eficienta de filtrare bacteriana este mai mare sau egala cu 98%, iar permeabilitatea la aer este mai mica sau egala cu 40%, asigurand o protectie foarte buna prin impiedicarea inhalarii de praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusurile prezente in mediu si, in acelasi timp, permit circulatia aerului si asigura o resiratie normala.

- Dimensiuni: 17,5 cm x 9,5 cm.

Forma de prezentare: plic cu 5 masti

Cantitate: 5 masti

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.01.2022