Tehnico-Medicale

Dr. Max Masca medicala sterila, 5 bucati

Cumpără ORICARE 3 produse Dr.Max si plătești doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit. La promotie nu participa produsele DR.MAX PROBIOMAX*30CPS, DR.MAX SILYMARIN PREMIUM CT*30 CAPS, DR.MAX SILYMARIN PREMIUM CT*30+15 CAPS si DR.MAX VITAMIN B-COMPLEX FORTE CT*20 COMPR FILM
4,49 Lei

Pret / BUC: 4,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Masca medicala sterila, 5 bucati

652364626

Masti de unica folosinta, sterila, neiritanta, cu 3 pliuri, 3 straturi, culoare albastra.

Proprietati:

  • Masca acopera eficient nasul si gura, avand tija metalica pentru nas si benzi elastice comode si rezistente pentru prinderea de urechi (rezistenta la rupere indeplineste cerinta de calitate testata).
  • Datorita celor 3 pliuri, se adapteaza perfect pe forma fetei, in acelasi timp asigurand si un grad de confort in utilizare.
  • Mastile medicale sterile de unica folosinta Dr. Max sunt dispozitive medicale clasa I, tip IIR, avizate de ANMDMR, de o calitate superioara, testate conform standard EN 14683:2019 +AC:2019.
  • Eficienta de filtrare bacteriana este mai mare sau egala cu 98%, iar permeabilitatea la aer este mai mica sau egala cu 40%, asigurand o protectie foarte buna prin impiedicarea inhalarii de praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusurile prezente in mediu si, in acelasi timp, permit circulatia aerului si asigura o respiratie normala.

Dimensiuni: 17,5 cm x 9,5 cm.

Forma de prezentare: plic cu 5 masti

Forma de prezentare: 5 masti.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.02.2023