Suplimente alimentare

Yoga 100% Performance, 60 capsule, Bitonic

Brand: BITONIC

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

120,99 Lei

Pret / FL: 120,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Yoga 100% Performance, 60 capsule, Bitonic

652365205

Yoga are un mare potential de a promova dezvoltarea noastra mentala si fizica si, prin urmare, sanatatea noastra generala. Extractele naturale, pe baza de plante din 100% Yoga pot ajuta in acest sens.

Proprietati:

- Boabele si ciupercile selectate, cum ar fi Ashwagandha si Reishi, ajuta la reducerea stresului si la cresterea starii generale de bine.

- Menta, precum si sparanghelul (cunoscut la noi ca asparagus) ne sustin sistemul digestiv, iar extractul de pepene amar isi arata efectul pozitiv asupra nivelului de zahar din sange.

- 100% Yoga este completat cu alge spirulina, o sursa de proteine vegetale bogata in nutrienti.

- Extractele naturale de plante ajuta la promovarea dezvoltarii mentale si fizice a organismului.

- Superalimentele Ashwagandha si Reishi ajuta la reducerea stresului si promoveaza starea generala de bine.

- Menta si sparanghelul sustin procesele de detoxifiere din organismul nostru.

Compozitie: Spirulina 360mg, Reishi, 300mg, Ashwagandha 200mg, Shatavari 100mg, Menta 100mg, Pepene amar cu saponine 100mg, Vitamina C din sucul de acerola 20mg 25%.

Ingrediente: Spirulina platensis, pulbere de Reishi, invelisul capsulei: hidroxipropilmetilceluloza, extract de Ashwagandha (boabe de somn), Asparagus Racemosus (Shatavari), extract de menta, extract de pepene amar cu 10% saponine, vitamina C din suc concentrat de acerola; agenti de separare: saruri de magneziu din acizi grasi si dioxid de siliciu; apa.

Mod de utilizare: Luati o capsula de doua ori pe zi cu 30 de minute inainte de activitate. Se recomanda consumul zilnic. Nu luati pe stomacul gol si nu depasiti doza zilnica recomandata.

Avertizari: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina, la temperatura camerei, in ambalajul si in afara razei de actiune a copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.

Forma de prezentare: 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.02.2022