Spray protectie solara SPF 30 Bariesun, 200 ml, Uriage

Brand: URIAGE

In stoc

34,64 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7521909

Complexul de filtre de ultima generatie a spray-ului asigura protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Textura sa invizibila si rapid absorbita garanteaza un rezultat uscat si nelipicios. Pentru un efect ultra-revigorant, acest produs este adaptat in special activitatilor in aer liber! Textura delicata, non-lipicioasa, cu absorbtie rapida in piele. Produs anhidru, rezistent la apa si sudoratie. Aplicare usoara, cu difuzie continua.

Compozitie: Filtre de protectie solara UVA/UVB, apa termala Uriage (calmanta, hidratanta, anti-radicali liberi), complex brevetat aquaspongines (protejeaza celulele pielii impotriva deshidratarii) si vitaminele C si E (forme vectorizare - asigura protectie impotriva radicalilor liberi).

Mod de utilizare: Agitati bine inaintea utilizarii si utilizati inaintea expunerii la soare. Pulverizati cu generozitate (de ex, 8 pulverizari pentru zona gambei). Reutilizati in mod frecvent, in special dupa ce transpirati, dupa ce inotati sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Nu pulverizati produsul direct pe fata: pulverizati-l in palma mainii, apoi aplicati-l pe fata.

Precautii:

Micsorarea cantitati utilizate reduce nivelul de protectie.

Chiar si cu o protectie adecvata, reduceti la minimum expunerea.

Nu expuneti bebelusii si copiii tineri la lumina directa a soarelui.

Utilizati produsul intr-o zona bine ventilata.

Nu inhalati produsul in mod intentionat.

Forma de prezentare: 200ml