Spray protectie solara SPF 30 Bariesun, 200 ml, Uriage

Frumusete si ingrijire

Brand: URIAGE
Promotie Uriage Decembrie. Reducere 20% produse selectionate din gama URIAGE.

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

32,17 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7521909

Complexul de filtre de ultima generatie a spray-ului asigura protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB, precum si a radicalilor liberi. Textura sa invizibila si rapid absorbita garanteaza un rezultat uscat si nelipicios. Pentru un efect ultra-revigorant, acest produs este adaptat in special activitatilor in aer liber! Textura delicata, non-lipicioasa, cu absorbtie rapida in piele. Produs anhidru, rezistent la apa si sudoratie. Aplicare usoara, cu difuzie continua.

Compozitie: Filtre de protectie solara UVA/UVB, apa termala Uriage (calmanta, hidratanta, anti-radicali liberi), complex brevetat aquaspongines (protejeaza celulele pielii impotriva deshidratarii) si vitaminele C si E (forme vectorizare - asigura protectie impotriva radicalilor liberi).

Mod de utilizare: Agitati bine inaintea utilizarii si utilizati inaintea expunerii la soare. Pulverizati cu generozitate (de ex, 8 pulverizari pentru zona gambei). Reutilizati in mod frecvent, in special dupa ce transpirati, dupa ce inotati sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Nu pulverizati produsul direct pe fata: pulverizati-l in palma mainii, apoi aplicati-l pe fata.

Precautii:

Micsorarea cantitati utilizate reduce nivelul de protectie.

Chiar si cu o protectie adecvata, reduceti la minimum expunerea.

Nu expuneti bebelusii si copiii tineri la lumina directa a soarelui.

Utilizati produsul intr-o zona bine ventilata.

Nu inhalati produsul in mod intentionat.

Forma de prezentare: 200ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021