Sirop Imunotus Alinan, 150 ml, Fiterman

Mama si copilul

In stoc

17.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Imunotus sirop actioneaza prin fluidizarea secretiilor mucoase si favorizeaza expectoratia. Imunotus sirop contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente:

Zahar, apa purificata, stabilizator (glicerol), extract de cimbru, extract de ciubotica cucului, extract de soc, conservant (extract de rozmarin), acid ascorbic. Ingrediente active: extract fluid din frunze de cimbru de cultura 200 mg. Extract fluid din flori de ciubotica cucului 200 mg. Extract uscat din fructe de soc 75 mg. Vitamina C 10 mg.

Precautii:

Preparatele cu ciubotica cucului nu se recomanda copiilor cu laringita obstructiva in antecedente, precum si copiilor astmatici. Nu se recomanda copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Atentie: se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare! Atentionari: Pot sa apara cazuri rare de reactii adverse la nivelul tractului digestiv, datorita prezentei in componenta preparatului a extractului de cimbru si a exractului de ciubotica cucului.

Mod de utilizare:

Se administreaza pe cale orala: copii 2-4 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi, copii 5-7 ani: 5 ml de 2 ori pe zi, copii 8-12 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi. Produsul poate fi administrat pana la 14 zile.

Forma de prezentare: 150 ml