Persedon Cardio, 15 comprimate, Sandoz

Suplimente alimentare

Brand: SANDOZ

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

7523650

Proprietati:

Persedon Cardio contine, pe langa Magneziu, care are rol in reglarea functiei cardiovasculare, un aport suplimentar de plante medicinale cu rol in calmarea si relaxarea organismului.

Beneficii:

Reglarea functiei cardiovasculareReglarea tensiunii arteriale;

Relaxare si adaptarea organismului la stre.

Ingrediente:Valori pentru un comprimat (500mg):

Extract uscat din Valeriana 150 mgExtract uscat din Roinita 150 mgExtract uscat din Paducel 45 mgGluconat de Magneziu 15 mg.

Persedon® Cardio este un supliment alimentar pe baza de extracte din plante, care prezinta urmatoarele efecte:

Paducel flori si frunze: sustine functia cardiovasculara (contribuie la reglarea tensiunii arteriale), ajuta la relaxare si la mentinerea starii de buna dispozitie;

Roinita flori si frunze: ajuta la relaxare si mentinerea starii de buna dispozitieValeriana radacina: contribuie la relaxare si la adaptarea organismului la stres.

150 mg extract hidroetanolic uscat 8-10:1 din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis, maltodextrina, dioxid de siliciu), cu 0,8% acid valerenic, 150 mg extract hidroetanolic uscat 4:1 din flori si frunze de Roinita (Melissa officinalis, maltodextrina), cu 2% acid rozmarinic, celuloza microcristalina (agent de incarcare), 45 mg extract hidroetanolic uscat 6-7:1 din flori si frunze de Paducel (Crotaegus oxyacantha, maltodextrina), cu 1,5% vitexin, fosfat de calciu (agent de incarcare), 15 mg gluconat de magneziu, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu (agenţi antiaglomeranţi).

Mod de administrare:

Persedon® Cardio se poate utiliza incepand de la varsta de 16 ani:1 comprimat pe zi, inainte de masa.

Precautii:

A nu se lasa la indemana şi la vederea copiilor mici.A nu se depaşi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A se pastra intr-un loc uscat, la temperaturi sub 25 ° C.A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina.Culoarea, gustul şi mirosul comprimatelor se datoreaza caracterului natural al ingredientelor active şi nu afecteaza proprietaţile produsului.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata şi echilibrata şi un stil de viaţa sanatos.A se consuma, de preferinţa, inainte de sfarşitul lunii şi anului inscrise pe ambalaj.

Nu utilizaţi Persedon® Cardio:

-daca sunteti alergic (hipersensibil) la Paducel, Valeriana, Roinita, sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului

-la adolescenti si copii cu varsta sub 16 ani.

Utilizarea concomitenta cu benzodiazepine sau barbiturice sau cu alte produse care contin Valeriana poate accentua efectul sedativ.Extractul din frunze si flori de Paducel poate potenta efectul glicozidelor cardiotonice. De aceea, se recomanda prudenţa in cazul persoanelor care utilizeaza acest extract concomitent cu medicamente de genul digoxina.Utilizarea concomitenta cu medicamente antihipertensive, antianginoase sau antiaritmice ar putea determina aparitia anumitor interactiuni intre acestea si extractul de Paducel, motiv pentru care se recomanda prudenţa in asociere.

Nu se recomanda utilizarea Persedon® Cardio pe o perioada cu durata mai mare de 16 saptamani.Administrarea poate fi reluata dupa o perioada de pauza de 45 de zile.

Sarcina si alaptarea:

Datorita datelor insuficiente cu privire la siguranta utilizarii Persedon® Cardio pe parcursul sarcinii şi alaptarii, va rugam sa va adresati medicului inainte de a lua acest supliment alimentar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Nu se recomanda utilizarea Persedon® Cardio la mai puţin de doua ore inainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.Folosirea impreuna cu alcool etilicNu se recomanda utilizarea Persedon® Cardio impreuna cu bauturi alcoolice deoarece aceastaasociere poate accentua efectul sedativ.

Forma de prezentare:15 comprimate.

Data ultimei actualizari 24.07.2021