Pastele sunt concepute special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente:
- 100% faina de mazare verde.
- Informatii alergenice: poate contine urme de lapte, lupin si soia.
- Declaratie nutritionala per 100g: energie (1440 kJ - 340 kcal), grasimi (1,8g, din care acizi grasi saturati: 0,3g), glucide (52,6g, din care zaharuri 3,7g), fibre (9,7g), proteine (23,6g), sare (0,01g).
Mod de preparare: Gatiti pastele 7-9 minute in multa apa sarata clocotita (cel putin 2 litri de apa pentru 80g paste). In timpul gatitului, spuma abundenta este naturala. Ca la prepararea leguminoaselor uscate, indepartati spuma cu o lingura inainte de a scurge apa.
Avertizari: A se pastra intr-un loc uscat, departe de sursele de caldura. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Forma de prezentare: Punga cu 250g