Mama si copilul

Lapte praf PROSYNEO 1 pentru 0-6 luni, 400g, Aptamil

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

59,99 Lei

Pret / BUC: 59,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lapte praf PROSYNEO 1 pentru 0-6 luni, 400g, Aptamil

17530341

La NUTRICIA, ne dedicam misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai buna nutritie pentru imunitate. Mai mult, vrem sa impartasim intreaga noastra cunoastere pentru ca mamicile sa aiba incredere in nutritia pe care o ofera bebelusilor lor.

De 50 de ani, echipa de oameni de stiinta de la Nutricia se dedica cercetarii nutritiei primilor ani de viata pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea bebelusilor. Astfel, am dezvoltat Aptamil® Prosyneo™ 1, formula de inceput, conceputa special pentru nevoile nutritionale ale bebelusilor. 

Formula noastra completa nutritional contine SYNEO™, bazat pe cercetare de pionierat, si proteine hidrolizate – o structura unica de proteine fragmentate in bucati mici, precum si DHA (Omega 3).

FOARTE IMPORTANT: Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau, astfel ca alaptarea trebuie sa dureze o perioada cat mai indelungata. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se foloseste numai la indicatia si sub indrumarea medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Forma de prezentare: 400g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2022