Klimi Daily servetele sterile, 20 bucati, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

7524904

 

Klimi Daily este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnica perioculare cand sunt prezente secretii sau reziduri cauzate de fenomene inflamatorii si/sau infectioase.

Proprietati:

 - este un servetel steril, moale, de unica folosinata, cu acid hialuronic, oferind o actiune de curatare si emolienta;

- este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnica a zonei perioaculare cand sunt prezente secretii sau reziduuri scuamoase cauzate de fenomene inflamatorii si/sau infectioase;

- nu contine parabeni sau parfumuri. Ingrediente: Hialuronat de sodiu, glicirizant de amoniu, distilat de lavanda, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, edetat disodic, glicerina, hidroximetilglicinat de sodiu, apa.

Mod de utilizare: Spalati bine mainile si deschideti saculetul pentru a scoate servetelul umed. inchideti ochiul, asezati servetelul pe pleoape si gene si masati usor pana cand intreaga zona a ochiului este curatata temeinic si secretiile sunt indepartate. in cazul secretiilor persistente saculetul nedeschis poate fi incalzit in apa calda pentru cateva minute iar servetelul poate fi folosit apoi ca o compresa calda, cu masaj usor. in cazul unei inflamatii saculetul nedeschis poate fi racit in frigider pentru cateva ore iar servetelul poate fi folosit apoi pe ochiul inchis pentru cateva minute ca o compresa rece.

Forma de prezentare: 20 bucati.

Data ultimei actualizari 28.07.2021