Immunity Stem, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
40,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Immunity Stem, 60 capsule, Herbagetica

652355294

Immunity Stem livreaza o formula concentrata din 7 extracte naturale dedicate fortificarii sistemului imunitar. Immunity Stem se recomanda in caz de deficiente imunitare, preventiv pentru apararea organismului in sezonul rece sau pentru a-l sustine pe durata convalescentei.

Proprietati:

- Formula Immunity Stem asociaza alga AFA cu extractele de ganoderma, ginseng, astragalus, gheara-matei, chlorella si spirulina pentru a crea o baza puternica a sistemului imunitar si pentru a stimula apararea imunologica naturala a acestuia.

- Stimuleaza producerea de interferon, stimuleaza actiunea celulelor imunitare (celulele T, NK, macrofage) impotriva celulelor infectate de virusuri.

- Stimuleaza producerea de anticorpi, reduce actiunea infectiilor virale si bacteriene si reduce severitatea simptomelor de raceala si gripa.

- Sustine functia de purificare a organismului, vitalitatea si activitatea organismului.

- Ajuta la eliminarea metalelor grele din organism si detoxifierea corpului.

- Sustine capacitatea mentala si fizica in caz de slabiciune, epuizare si oboseala.

- Sustine functionarea vezicii biliare ale ficatului si rinichilor, sustine metabolismul si sistemul digestiv, activitatea adaptogenica (adaptarea la stres).

- Stimuleaza productia de Celule Stem adulte, are efect antioxidant si anti-imbatranire.

Compozitie: Extract standardizat din Ginseng-siberian (Eleutheroccocus senticosus) cu 0,8% Eleutherozide - 80mg, Extract standardizat 10:1 din Ganoderma (Ganoderma lucidum) cu 20% Polizaharide - 80mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) – 60mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% Proteine - 40mg, Extract 4:1 din Astragalus (Astragalus membranaceus) - 40mg, Extract 4:1 din Gheara-matei  (Uncaria tomentosa) - 30 mg, Spirulina  (Spirulina maxima/Spirulina plantesis) standardizata cu 60% proteine - 20mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari:

- A se administra cu prudenta persoanelor care au suferit operatie de transplant de organe sau urmeaza tratament cu imunomodulatoare. Poate interactiona cu produse cu efect anticonvulsivant, antiagregant-plachetar, anticoagulant sau cu Digoxina, la administrare concomitenta.

- Produsul este contraindicat persoanelor hipertensive.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.01.2022