Dr.Hart Tusolitic adulti, 100ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,99 Lei

Descriere si prospect: Dr.Hart Tusolitic adulti, 100ml

7509215

Dr. Hart Sirop Tusolitic pentru adulti contine extract de patlagina, acetilcisteina si gluconat de zinc, care contribuie la decongestionarea mucoasei cailor respiratorii.

Beneficii:

  • Extractul de patlagina contine substante bioactive care au actiune expectoranta, prin fluidificarea secretiilor bronsice;
  • Acetilcisteina fluidifica secretiile bronsice, pastrand umiditatea normala a mucoaselor cailor respiratorii;
  • Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente active pentru 1 lingurita (5ml): N-acetil-L-cisteina 150mg; extract din patlagina (Plantago lanceolata) 50mg; zinc (gluconat de zinc ) 3,75mg.

Mod de utilizare: doza recomandata este 5 ml (o lingurita) sirop, de 4 ori pe zi. Siropul se administreaza indiferent de orarul meselor si poate fi amestecat in diverse bauturi non-alcoolice (apa, sucuri, ceaiuri), la temperatura camerei.

Se recomanda agitarea energica a flaconului inainte de utilizare.

Acest produs se adreseaza exclusiv adultilor.

Mod de prezentare: un flacon de 100ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.05.2022