Daily-C Good Routine, 30 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
28,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Daily-C Good Routine, 30 capsule, Secom

17538957

Suport zilnic imunitar si antioxidant oferit de Vitamina C bio-identica si Hesperidina, capsule cu eliberare rapida (15 minute) la nivel digestiv. Include o concentratie ridicata de Vitamina C, 1000mg/capsula si adaos de Hesperidina, 10 mg/capsula. O asociere sinergica – forma bio-identica a Vitaminei C, Acidul L-Ascorbic si bioflavonoidul de origine citrica, Hesperidina, pentru a completa actiunea antioxidanta. O capsula/zi asigura necesarul zilnic

Recomandat pentru sistemul imunitar, sustinerea organismului prin actiune antioxidanta, formarea normala a colagenului si mentinerea integritatii tesuturilor, sistemul nervos, reducerea oboselii si extenuarii, aportul zilnic de Vitamina C, cresterea absorbtiei fierului, diverse categorii de varste, vegetarieni si vegani.

Ingrediente/1 capsula: Vitamina C 1000mg (acid L-ascorbic), Bioflavonoide din citrice 60% 10mg (fructe de Portocal-dulce/Citrus sinensis, exprimate in hesperidina).

Mod de administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Precautii:

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Utilizarea de catre persoanele sub 18 ani se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021