Crema cu pigmenti coloranti pentru piele uscata SPF 50+ Sun Secure Mineral, 50 ml, SVR

Frumusete si ingrijire

Brand: SVR
52,49 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7522244

Ecran mineral piele normala spre mixta Sun Secure SPF 50+ Caracteristici: Crema cu pigmenti coloranti. Special formulata pentru pielea normala spre mixta. Protectie foarte inalta. 100% filtre minerale Spectru UVB + UVA + vizibil + infrarosu Protectie 100% minerala pentru piele intoleranta, acopera uniform, cu aspect mat. Uniformizeaza tenul pentru intreaga zi, nuanta universala. Non comedogena. Fara parfum. Fara parabeni.

Mod de utilizare:

Inainte de expunerea la soare aplicati o doza suficienta si omogena pentru acoperirea fetei, reinnoiti frecvent aplicarile. Rezistenta la apa, traspiratie si frecare. Inovatie: pentru prima data o protectie 100% impotriva razelor soarelui. Contine inovatia Integral Secure Tehnology ce ofera o protectie optima impotriva UVB si UVB (10% dintre raze), dar de asemenea si impotriva altor raze daunatoare: spectru vizibil si infrarosu ( 90% dintre raze). Produsele dermatologice SVR redau frumusetea, sunt produse adaptate pentru pielea sensibila, contin activi de referinta, de top in dermatologie, in concentratii mari pentru maximum de performanta. Formulele sunt create pentru optimizarea tolerantei.

Forma de prezentare: 50 ml

Data ultimei actualizari 18.09.2021