Biberon din sticla Natural 120ml, SCF 671/17, Phillips Avent

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

54,19 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7501153

Biberonul Natural din sticla ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus cat si pentru dvs. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea, ajutand bebelusul sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul.
Pentru o tranzitie usoara de la alaptare la biberon. Tetina din silicon cu 1 orificiu (+0 luni). Tetina cu un design asemanator cu sanul mamei. Tetina prevazuta cu sistem inovator anti-colici, supapa ce permite patrunderea aerului in biberon si nu in burtica bebelusului si petale de confort care ofera flexibilitate si delicatete.
Biberonul de sticla Natural este rezistent la caldura si la socuri termice. Prin urmare, poate fi depozitat in frigider, incalzit si sterilizat. Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dvs. Simplu de utilizat si curatat, asamblare rapida si usoara. Gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea. Numai cateva piese pentru o asamblare rapida si simpla. Fabricat din sticla borosilicata pura, nu contine BPA. Tetina: silicon, nu contine BPA

Forma de prezentare: Biberon 120 ml