Bandaj termic pentru cap si gat cu functie de incalzire si racire, 1 bucata, Biomark

Tehnico-Medicale

Brand: BIOMARK

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Bandaj termic pentru cap si gat cu functie de incalzire si racire, 1 bucata, Biomark

17538118

Bandajul termic pentru cap si gat cu functie de incalzire si racire contine un gel non-toxic in interior ce se poate incalzi sau raci in mod repetat, prin introducerea bandajului in frigider/congelator (minim 2h), in cuptorul cu microunde sau in apa fierbinte.

Compozitie: Fabricat din bumbac.

Mod de utilizare:

Utilizarea produsului cald:

Incalzirea in cuptorul cu microunde:  La prima utilizare, notati timpii de incalzire: pliati produsul in doua, incalziti 45 secunde pe fiecare parte – intoarceti de la stanga la dreapta, nu de in fata in spate, apoitestati suportul pentru a vedea daca are caldura dorita (in invelisul de bumbac). Daca produsul nu este suficient de cald, reincalziti in intervale repetate de 30 secunde, pana ajunge la temperatura dorita.

Incalzirea in apa fierbinte: Fierbeti o cantitate suficienta de apa si luati vasul de pe aragaz. Scoateti compresa de gel din husa de bumbac si introduceti-o pentru 5-10 minute in apa fierbinte. Scoateti cu grija compresa incalzita din apa si introduceti-o in invelisul de bumbac. Produsul este gata de utilizare.

Incalzirea in cuptorul clasic: Intruduceti produsul gel + invelis in cuptor. Setati temperatura la 150C. Incalziti timp de 10 minute dupa ce cuptorul ajunge la temperatura mentionata. Produsul poate fi apoi utilizat.

Utilizarea produsului rece:

Produsul poate fi utilizat la rece pentru scaderea intensitatii durerii. Introduceti produsul intr-o punga de plastic si puneti-l la congelator timp de 1 - 2 ore. Gelul din interior va ramane flexibil.

Precautii: Nu utilizati produsul inghetat mai mult de 20 de minute!

Forma de prezenare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021