Apa micelara cu pH neutru Stress Relieving Purefull, 500ml, Ariul

Frumusete si ingrijire

Brand: ARIUL

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Apa micelara cu pH neutru Stress Relieving Purefull, 500ml, Ariul

652356944

Apa micelara proaspata si usoara indeparteaza machiajul si orice reziduuri de pe fata, lasand pielea hidratata, curata si reimprospatata. Aceasta formula fara clatire este perfecta pentru demachierea sau racorirea pielii pe tot parcursul zilei.

Ingrediente: Water, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Dipropolyne Glycol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Tromethamine, Carbomer, Disodium EDTA, Paeonia Suffruticosa Root Extract.

Mod de utilizare: Imbibati un tampon de bumbac cu apa micelara. Stergeti usor fata pana cand tamponul de bumbac nu mai retine urme de reziduuri sau machiaj.

Recomandari: Utilizati metoda „apasati si mentineti” pentru a elimina machiajul mai puternic. Apasati usor tamponul pe pleoapa si mentineti-l in aceeasi zona pentru cateva secunde, inainte de a sterge incet.

Forma de prezentare: 500ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.10.2021