Remedii naturiste (519)

Sortare dupa
Bio Spray, 75 ml, Euroresearch

Remedii naturiste

Bio Spray este recomandat pentru tratamentul asurilor minore, arsuri solare, iritatii ale pielii, rani superficiale si ulcere, iritatii de scutec sau
139.89 Lei
Stoc epuizat
Hepalin, 30 ml, Carpatica Plant Extract

Remedii naturiste

Hepalin este un supliment alimentar pentru sustinerea sanatatii si functionarii normale a ficatului. Hepalin se poate asocia tratamentului antiviral c
64.88 Lei
Stoc epuizat
Dr Organic Argan, Deodorant, 50ml

Frumusete si ingrijire

Deodorant natural cu o formula care nu blocheaza porii.✓ fara aluminiu✓ fara SLS✓ fara parabeni✓ fara alcool Forma de prezentare:
35.99 Lei
Stoc epuizat
Dr Organic Shea, Scrub pentru corp, 200ml

Frumusete si ingrijire

Provenit din stravechiul pom de shea din Burkina Faso, untul de Shea este un ingredient foarte hranitor si usor de tolerat cunoscut de secole de catre
39.99 Lei
Stoc epuizat
Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Suplimente alimentare

Propolis picaturi este un extract alcoolic care contine 30% propolis, produs obtinut cu o tehnologie de extractie originala prin care biflavonoidele din propolisul natural se pastreaza nealterate.
Bitter Suedez, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

Acest produs natural este obtinut dupa o metoda originala Maria Treben, din cele mai pretioase plante medicinale cunoscute.
19.89 Lei
Stoc epuizat
Ceai Verde, 30 capsule, Parapharm

Suplimente alimentare

Preparatul este un superconcentrat de ceai verde decofeinizat cu proprietati curative deosebite. Acest extract este obtinut din frunze de ceai verde crescute in India in conditii biopure, certificat GMP.
Brahmi Gotu Kola, 60 capsule, Organic India

Remedii naturiste

Brahmi~Gotu Kola, Pentru Creier & Sistemul Nervos si Deficit de Atentie este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic.
49.99 Lei
Stoc epuizat
Ulei esential Eucalyptus 100% Organic, 10ml, Soil

Remedii naturiste

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor de Eucalipt.
23.39 Lei
Stoc epuizat
Remedii naturiste

Remedii naturiste

Produse naturiste - Remedii naturiste