Suplimente alimentare

Maca Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

Alege Cantitatea:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

94,99 Lei

Pret / BUC: 94,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Maca Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

652355301

Maca Zen Forte este un supliment alimentar care sustine activitatea sexuala normala atat la barbati cat si la femei, creste vitalitatea si energia organismului, sustine performantele fizice si mentale si stimuleaza apetitul sexual.

Proprietati:

- Maca cu dubla standardizare: extract Maca 4:1 si extract din Maca standardizat 0,6 % in glucosinolate, este un produs destinat atat femeilor cat si barbatilor datorita beneficilor de echilibrare a sistemului endocrin: crescand libidoul atat la barbati cat si la femei si stimuland organele genitale.

- Maca normalizeaza ciclul menstrual, atat in ceea ce priveste numarul de zile intr-un ciclu, cat si cantitatea de flux sanguin, reducand semnificativ durerea si simptomele premenstruale datorita standardizarii in glucosinolate 0,6% ce asigura echilibrul hormonal in organism ajutand la suprimarea dominarii estrogenice si la cresterea progesteronului.

- Pe partea masculina, datorita puterii sale de a creste capacitatea de rezistenta fizica, Maca contribuie la cresterea semnificativa a numarului de spermatozoizi, a motilitatii si volumului spermei.

Compozitie: Extract 5-6:1 standardizat din tuberculi de Maca cu 0.6% glucosinolate - 350mg, Extract uscat 4:1 din tuberculi de Maca 100mg.  

Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.

Avertizari: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022