Protectie anti paduchi (10)

Sortare dupa
Spray-ul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminarea paduchilor de cap.
Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.
Dezanoplum are actiunea mecanica, motiv pentru care paduchii si ouale acestora nu devin rezistenti la actiunea produsului, astfel, poate fi folosit de fiecare data cand apar paduchi.
Losinit este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de Pediculus capitis si prevenirea aparitiei oualor acestora. Solutia actioneaza prin mijloace pur fizice.
Dr.Hart Lotiune impotriva paduchilor este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de cap (Pediculus capitis).
Lotiune Med impotriva paduchilor Seboradin se foloseste atat pentru combaterea paduchilor, cat si drept preparat preventiv in perioadele de risc marit de infestare, fiind un produs medical.
Spray-ul Med impotriva paduchilor Seboradin se recomanda pentru a elimina paduchii si lindinii.
Samponul Panthenol Extra Kids este un sampon zilnic pentru copii cu lemn amar, otet de fructe, Pantenol si aroma minunata de capsuni.
Elimina eficient paduchii si lendinile in doar cateva minute, fara insecticide nocive.
Set Panthenol Extra Kids Set complet de tratament anti-paduchi Panthenol Extra Kids, plus pieptene pentru indepartarea paduchilor si oualor acestora
Protectie anti paduchi

Protectie anti paduchi

Produse pentru protectie anti paduchi