Tehnico-Medicale

Scutece pentru adulti slip Premium Super XL, 28 bucati, Tena

Brand: TENA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

124,99 Lei

Pret / BUC: 124,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Scutece pentru adulti slip Premium Super XL, 28 bucati, Tena

652356144

Un scutec deschis, complet respirabil, cu capacitate ridicata de absorbtie, testat dermatologic, care protejeaza sanatatea pielii. Produs unisex recomandat persoanelor imobilizate la pat cu incontinenta abundenta. Nucleul cu actiune rapida  ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite.

Nu este nevoie sa desfaceti scutecul pentru a afla daca acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeala prevazut la exteriorul produsului, de culoare galbena initial, devine albastru atunci cand este necesara inlocuirea.

Dimensiuni: 120cm – 160cm.

Compozitie: Materialul cu aspect textil este foarte delicat, iar sistemul de fixare multipla garanteaza un confort sporit. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplacut de amoniac.

Mod de utilizare: Scutecele de unica folosinta pentru adulti cu incontinenta urinara grava pot fi utilizate atat ziua, cat si noaptea.

Forma de prezentare: 28 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.12.2021