Cand preparati musli cu lapte si apa, sau fara lapte, este recomandat sa adaugati 1-2 lingurite de ulei comestibil pentru a imbogati piureul cu acizi grasi importanti.
Ingrediente: fulgi integrali de grau** 82%, fulgi integrali de ovaz**7%, praf din banane* 6%, fulgi de zmeura*3% ( piure de zmeura*, faina de orez*), bucati de mere* 2 %, thiamina (VITAMINA B1) conform legislatiei UE); *din agricultura bio-dinamica (Demeter); **din agricultura ecologica.Contine gluten.
Fara adaos de zahar.
Mod de preparare:
- Preparare standard: preparati aproximativ 170 ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut ( 50°C) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite ( aproximativ 18 g) de Eco Piure de musli. Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C.
- Preparare cu formula 2 de lapte: fierbeti 150 ml apa proaspata si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 masuri de Holle Formula de lapte. Amestecati cu 3-4 lingurite (aproximativ 18 g) de Eco piure de musli. Puteti folosi si Holle Formula de lapte 3, in functie de varsta bebelusului dumneavoastra.
- Piure fara lapte: fierbeti 200 ml apa si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 lingurite din Eco piure de musli si 100 g piure de fructe de la Holle sau piure proaspat din fructe precum mere, pere sau banane.
- Preparare cu lapte proaspat: (conform recomandarilor Europene). Fierbeti 100 ml de apa impreuna cu 100 ml lapte integral si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 50°C. Turnati intr-un bol si adaugati 5 lingurite de Eco piure de musli (aproximativ 25g). Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37°C.
Mod de prezentare: o cutie de 250g.