Kit de imunitate

Dr.Max Vitamin D3 Kids este un supliment alimentar ce contine 400 U.I. (Unitati Internationale) de vitamina D3.
Dr.Max Vitamin C Hot Drink este un supliment alimentar cu indulcitor, sub forma de plicuri cu extract de Soc si Hibiscus, vitamina C si zinc.​
Multivitaminele si mineralele sustin functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, contribuind la reducerea oboselii si a extenuarii, dar si la mentinerea sanatatii psihice, datorita prezentei magneziului si a vitaminei B6.
Dr.Max Vitamina D este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii dintilor, a sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
Dr.Max Sirop cu patlagina si miere este un supliment alimentar ce are efecte benefice asupra functionarii normale a sistemelor respirator si imunitar si asupra reducerii stresului si oboselii.
Siropul Sinutin este un supliment alimentar pe baza de plante cu mai multe ingrediente, avand o compozitie echilibrata din extracte din plante. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului respirator, ajuta la apararea naturala a corpului si la functionarea normala a sistemului imunitar.
Vitamina C sustine functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Contribuie, de asemenea, la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a ligamentelor, pielii, dintilor si a sistemului osos, ajutand si la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos.
Suplimentul alimentar Dr.Max Kids gummies contine jeleuri fructate de diverse arome cu vitamine.
Produsul contine vitamina C, extract de propolis, extract din parti aeriene de Echinacea si vitamina B2.