Immunomix Plus, 50 capsule, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
46,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Immunomix Plus, 50 capsule, Aboca

7504612

Immunomix Plus capsule este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de echinacea (Echina2-LMF), a sucului liofilizat de soc si a concentratului total de gheara pisicii.

Beneficii:

  • Efect imunostimulator preventiv si de tratare in faza acuta: in preventie diminueaza numarul de episoade infectioase anuale, in faza acuta diminueaza durata bolii si reduce intensitatea episoadelor individuale;
  • Proprietati benefice asupra activarii si mentinerii sistemului natural de aparare a organismului.

Ingrediente: pulbere din radacina de echinacea pallida (Echinacea pallida), pulbere din coaja de gheara pisicii (Uncaria tomentosa), gelatina, extract liofilizat multifractionat din radacina de echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF), suc liofilizat din fructe de soc (Sambucus nigra), guma de salcam (Acacia senegal), extract liofilizat din coaja de gheara pisicii (Uncaria tomentosa).

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata si pentru perioade de cel putin 20 de zile, doza poate fi crescuta pana la doua ori pe zi.

Atentionari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta ̆variata ̆si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare: o cutie cu 50 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021