Tehnico-Medicale

Gel dezinfectant cu granule de Vitamina A, E si lotiune hidratanta cu lamaie, 50ml, HiGeen

Brand: HIGEEN
15,99 Lei

Pret / FL: 15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel dezinfectant cu granule de Vitamina A, E si lotiune hidratanta cu lamaie, 50ml, HiGeen

652360251

Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice.

Vitamina A stimuleaza producerea melatoninei si previne depigmentarea. Vitamina E stimuleaza producerea elastinei si confera elasticitate pielii.Gelul pentru maini HiGeen este antibacterian, antifungicid si datorita continutului de alcool in proportie de 70% are proprietatea de inactivare a virusilor. Elimina instantaneu 99% dintre bacterii. Ingredientele benefice ingrijirii pielii (glicerina, vitamina A si vitamina E) patrund in epiderma dupa evaporarea alcoolului si ofera protectia si ingrijirea atat de necesara acesteia. Formula densa asigura un aport semnificativ de vitamine. Dupa aplicare, nu necesita clatirea cu apa sau indepartarea prin stergere. Gelul antibacterian pentru maini HiGeen nu usuca si nu irita pielea, contribuind activ la ingrijirea ei. De aceeea, poate fi folosit frecvent, pe tot parcursul zilei, in orice moment in care este necesara dezinfectarea mainilor. Gelul pentru maini HiGeen este non toxic si poate fi folosit de copiii cu varsta de peste 4 ani, daca este utilizat conform indicatiilor.

Proprietati:

  • 70% Etanol pentru dezinfectare;
  • Glicerina pentru hidratare;
  • Granule cu vitaminele A si E;
  • Apa deionizata. 

Mod de prezentare: flacon de 50ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.01.2022