Gama P Pharmaceris

Banner gama P

Gama P contine produse pentru ingrijirea corpului si a fetei special concepute pentru aceasta afectiune inflamatorie a pielii.

Psoriazisul afecteaza aproximativ 2% din populatie si este una dintre cele mai frecvente boli inflamatorii. Este o afectiune cronica si recidivanta, afecteaza ambele sexe si este declansata de mai multi facturi, fie genetici, fie de mediu. Pielea psoriazica necesita o ingrijire adecvata pentru a preveni recidiva. Pielea trebuie curatata si hidratata folosind doar produse cosmetice delicate. Regimul de ingrijire a pielii trebuie sa includa produse calmante cu proprietati cicatrizante, antifungice si antibacteriene care promoveaza vindecarea microleziunilor cutanate. Gama P contine ingrediente active precum uleiul de gudron de ienupar, acid salicilic, ulei de canola, ulei din seminte de cânepa, alatonina si alti emolienti (unt de shea, ceara de masline) ce ajuta la procesul vindecarii pielii afectate de psoriazis. 

Gama este testata clinic si dermatologic si nu contine parabeni, alergeni, coloranti, siliconi, propilenglicol si parfumuri. 

Gama P

Pharmaceris este numarul 1 pe piata dermato-cosmeticelor din Polonia, fiind prezent si in alte 60 de tari. Brandul a fost infiintat in 1983 in Polonia de catre Dr. Irena Eris, doctor in farmacie. Dr. Irena Eris se poate mândri cu cele mai inalte standarde de productie si control al calitatii, fiind lider in domeniul brevetelor in Polonia. Pharmaceris are produse unice, de o calitate superioara, care raspund nevoilor specifice pielii si sunt realizate in urma testelor clinice realizate in propriul centru de stiinta si cercetare.

Descopera produsele Pharmaceris in farmaciile selectate.


Aceasta crema este destinata pielii de pe fata si corp afectate de leziuni psoriazice de severitate diferita.
Gel specializat recomandat pentru curatarea zilnica a pielii corpului si scalpului cu leziuni psoriazice.