Medicamente fara reteta

Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos Amorolfina, 2.5ml, Sandoz

Brand: SANDOZ
82,49 Lei

Pret / FL: 82,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos Amorolfina, 2.5ml, Sandoz

17530796

Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos (amorolfina) este utilizat pentru a trata infectiile fungice ale unghiilor la adulti. Trebuie utilizat doar daca jumatatea superioara sau partile laterale ale unghiei sunt afectate.

Substanta activa, amorolfina, previne dezvoltarea fungilor si ii distruge. Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos actioneaza impotriva unei game largi de specii fungice sensibile la amorolfina, cum sunt drojdiile, ciupercile pielii si mucegaiurile. Cu toate acestea, bacteriile nu sunt sensibile la amorolfina.

Copii si adolescenti

Tratamentul copiilor si adolescentilor nu este recomandat din cauza lipsei de experienta. Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau cum v-a
spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Pentru utilizare topica, la adulti

A se aplica pe unghiile afectate. Aplicati Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos o data pe saptamana pe unghiile afectate de la maini sau picioare.

Recomandari suplimentare asupra tratamentului

Prosoapele pentru maini trebuie spalate cat mai des posibil la minimum 60°C. Mentineti pantofii aerisiti si permiteti o uscare facila.

Durata tratamentului

Deseori, infectiile fungice sunt foarte persistente. Prin urmare, utilizati Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos fara pauza, pana cand unghiile afectate au crescut la loc complet
sanatoase. Pentru aceasta, este necesara o perioada de 6 luni pentru unghiile de la maini si intre 9 si 12 pentru unghiile de la picioare. Cu toate acestea, daca nu observati nicio imbunatatire dupa 3 luni, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra.

Cum se pastreaza Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos

Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor. Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe eticheta flaconului, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Flacon cu 2,5 ml si 3 ml: Dupa prima deschidere - 6 luni.

A se pastra flaconul bine inchis. Pastrati lacul de unghii medicamentos departe de foc sau flacari (alcoolul din compozitie este inflamabil). Aruncati medicamentul daca este deteriorat, de exemplu daca lacul s-a intarit. Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejare  mediului. Orice medicament neutilizat sau material rezidual trebuie eliminat in conformitate cu reglementarile locale.

Forma de prezentare: 2,5ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.06.2021