Suplimente alimentare

Dr. Max Test de ovulatie, 7 bucati

3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
Cumpără ORICARE 3 produse Dr.Max si plătești doar 2. La promotie nu participa produsele: DR.MAX MAGNESIUM B6 PREMIUM*50CPR, DR.MAX VITAMIN D 2000UI CT*60 CAPS MOI, DR.MAX VITAMIN D 2000 UI CT*60+15 CAPS MOI, DR.MAX KIDS GUMMIES BEARS CT*50 JELEURI si produsele din gama HOME SPA.
24,99 Lei

Pret / BUC: 24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Test de ovulatie, 7 bucati

652354040

Testul de ovulatie este un dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru autotestare. Se foloseste la determinarea calitativa a LH-ului din urina, pentru definirea perioadei de ovulatie.

Pentru a stabili data inceperii testarii, trebuie sa stiti care este durata normala a ciclului dumneavoastra menstrual. Aceasta se calculeaza din prima zi de menstruatie pana in ultima zi dinainte urmatoarei menstruatii. Daca ciclul dumneavoastra menstrual nu este regulat, luati in calcul cel mai scurt ciclu din ultimele 3 luni.

Ingrediente active: Anticorpi monoclonali anti-LH.

Mod de utilizare: Se autotesteaza urina proaspata si netratata, care reprezinta substanta analizata.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Utilizati doar pentru uz extern si nu folositi testul daca ambalajul este deteriorat.

Forma de prezentare: 7 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2022