Siropuri naturale

  (39)
Sortare dupa
  • Siropul este obtinut din suc concentrat de curmale. Fructele sunt presate, trtate termic, apoi amestecul se filtreaza si se scade, pana ajunge la consistenta dorita.
  • Siropul este obtinut din suc concentrat de curmale. Fructele sunt presate, trtate termic, apoi amestecul se filtreaza si se scade, pana ajunge la consistenta dorita.
  • Zmeura, datorita gustului sau acrisor-aromat si mirosului placut o fac sa fie alaturi de capsune si coacaze unul din cele mai delicioase fructe de padure.
  • Siropul cu Visine Boost Fit contine un amestec de indulcitori format din glicozide derivate din steviol si sucraloza
  • Siropul din muguri de brad asociati cu echinacea si propolis sustine refacerea organismului in cazul afectiunilor respiratorii prin proprietati expectorante, imunostimulatoare, antibacteriene, antiinflamatoare, antivirale si sedative ale ingredientelor.
  • Siropurile au rolul de a aromatiza bauturile, dar si de a le indulci. In linia Plafar veti gasi, de asemenea, o gama larga de siropuri aromate create special pentru lumea cafelei.
  • Fructele proaspete de merisor contin zaharuri, acid citric, proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar si uleiuri si saruri minerale cu multiple intrebuintari.
  • Coacazele negre au o aroma puternica care se potriveste bine in gem, jeleu, cheesecake, iaurturi, inghetata si sorbet, dar si in preparate si sosuri savuroase din carne.
  • In Caraibe localnicii cred in puterile vindecatoare ale unui sirop din lamaie verde care imediat dupa ce il bei, te face sa te simti mai bine, iti indeparteaza starea de letargie si tristete.
  • Afinele sunt recomandate in cazul afectiunilor oculare, au efect antioxidant, scad riscul dezvoltarii bolilor de inima.
  • Pentru a obtine sucul de catina, fructele proaspete se storc printr-o presa de struguri sau se dau printr-o sita inoxidabila.
  • Siropul cu Zmeura Boost Fit contine un amestec de indulcitori format din glicozide derivate din steviol si sucraloza, fapt care il recomanda persoanelor care doresc sa consume produse fara adaos de zahar si cu putine calorii.
  • Visinele sunt bogate in vitamine (in special vitamina C) si elemente minerale: saruri de K, Ca, Fe, Mg, oligoelemente. Siropul de visine este un excelent remineralizant, tonic, racoritor, energizant.
  • Siropul cu Fructe de padure Boost Fit contine un amestec de indulcitori format din glicozide derivate din steviol si sucraloza, fapt care il recomanda persoanelor care doresc sa consume produse fara adaos de zahar si cu putine calorii.
  • Exista arome si gusturi, care oriunde ne-am afla, ne determina sa scormonim in cutiuta de amintiri a sufletului nostru.
  • Siropul de ghimbir cu lamaie Steaua Divina este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de lamai (in special continutul de vitamina C care este foarte usor distrusa prin fierbere). Este vitaminizant, tonic, relaxant, aperitiv, afrodisiac.
  • De mai bine de 2000 de ani, goji a reprezentat un remediu de baza al medicinei chineze. Cunoscute sub denumirea de ''fructe ale longevitatii'', fructele de goji constituie o sursa de vitamine, minerale si numeroase substante nutritive care determina reactii extrem de pozitive la nivelul metabolismului.
  • Siropul de soc imbogatit cu propolis ofera organismului numeroase beneficii, avand actiune vitaminizanta, tonica, analgezica, antiastmatica, antibacteriana, antialergica, antidepresiva si tonica.
  • Siropul din extract de flori de tei are proprietati emoliente, tonice si antiseptice, fiind un bun calmant al durerilor si al starilor de nervozitate si stres.
  • Telina contine vitaminele D, C, E, B1, B2, B3 si minerale Na, Ca, P, Fe, Mg, Mn, Cu. Aceasta este hranitoare, mineralizanta si binecunoscuta pentru efectul sau afrodiziac.
  • Visinele sunt bogate in vitamine, minerale si numerosi alti nutrienti cu rol benefic pentru organism, avand o actiune antioxidanta, vitaminizanta, diuretica si imunostimulatoare.
  • Pinul este recomandat in caz de infectii respiratorii acute, infectii urinare, candidoza, raceala, nas infundat.
  • Fructele de afin sunt renumite pentru continutul lor bogat de flavonoide, vitamine A, C, E, F, PP B1 si B2 si minerale. Sucul este obtinut din fructe proaspete, prin presare mecanica la rece, pastrand integral proprietatile fructelor de Afin (in special continutul de vitamina C, care se distruge foarte usor prin fierbere).
Siropuri naturale

Siropuri naturale